“Verbinden van Hoofd & Hart”

Waarom bestaat Buro Moed ?

Buro Moed moedigt individuen, teams en organisaties aan de verbinding te maken tussen het HOOFD en het HART. Een betere relatie tussen hoofd (ratio) en hart (gevoelens) is nodig om vanuit authentieke kracht bij te kunnen dragen. Om effectiever te zijn, echt samen te werken en die enorme hoeveelheid onaangewend talent in te zetten. Wat is er dan allemaal wel niet mogelijk ... ?!  
 

Wij willen spelenderwijs mensen aanmoedigen meer vanuit het hart te leven. Vanuit die kern gaat het leven vanzelf: dan vind je je inspiratie, je drijfveren, je passie en leer je te vertrouwen op je intuītie! Welke prestaties kan een team wel niet leveren als de teamleden handelen vanuit die authentieke kracht, zich kwetsbaar durven opstellen, niet oordelen over elkaar en niets persoonlijk opvatten?
 
 
 
Waarom kan Buro Moed iets voor je betekenen?
  • Zelf heb ik in het nabije verleden besloten om alle zekerheid te laten gaan en mijn hart te volgen.
  • Ik heb ontdekt dat leren te vertrouwen op jezelf het belangrijkste is in het leven.
  • Sindsdien weet ik dat ik alles aankan wat er komt; ook al ‘faal’ ik regelmatig.
  • Door mijn achtergrond (prestatiepsycholoog) kan ik een ideale combinatie bieden tussen zingevingsvraagstukken en de dagelijkse praktijk van het leveren van prestaties.
  • Mijn talenten (oordeelvrij luisteren, intuītief, verbindend, creatief, veel van mezelf durven geven) helpen mij het juiste te doen.